Een overzicht van alle vloeren..

Magnesietvloeren

Een magnesietvloer bezit een aantal exclusieve eigenschappen. Het lage gewicht van deze vloer is niet te vergelijken met elke andere vloer. De vloer weegt slechts 3,5 kilo per vierkante meter bij een dikte van een centimeter. Daarnaast is de vloer onbrandbaar, heeft deze een hoge buigsterkte (meer dan de verwante cement-gebonden dekvloeren), de vloer is naadloos en heeft een  hoge slijtvastheid en is  geluid-isolerend.

Klik hier voor meer informatie over Magnesietvloeren.Terrazzo

Stijlvol, waterdicht en slijtvast, dit zijn de belangrijkste kenmerken van terrazzo. Terrazzo is in alle kleuren en vormen te maken en daardoor geschikt voor toepassing in keuken-, bad- of woonkamer. In de badkamer en het toilet is het mogelijk een sanitaire plint te plaatsen voor een optimale hygiëne.  

Klik hier voor meer informatie over  Terrazzo producten.Betonlookvloeren

Een vloer met een robuuste sobere uitstraling en met de ‘look’ van beton. Deze vloeren zijn vooral geschikt in industriële ontwerpen of bedrijven die gevestigd zijn in authentieke panden. Op deze vloer zijn vele variaties mogelijk, in café Escape in Amsterdam ligt zo’n vloer. In dat geval past de vloer bij de hele sobere entourage.

Klik hier voor meer informatie over Betonlookvloeren.Zand cementvloeren

Zonder goede ondervloer geen mooie afwerkvloer. Een zand/cement vloer is een ondervloer. Deze vloeren worden vaak aangebracht op betonvloeren, vooral in de nieuwbouw. Het is de basis waar later de gewenste vloer op aangebracht wordt. In de bekende Italiaanse herenmodezaak Oger aan de Amsterdamse P.C.Hooftstraat ligt zo’n ondervloer van ons. Ook in de Westergasfabriek maakten wij de vloeren waarop later de afwerkvloer is gemaakt.

Klik hier voor meer informatie over Zand/cementvloeren.Anhydriet

Een vloer met een basis van vast of vloeibaar gips. Tegenwoordig is het gebruikelijk om de vloeibare vorm te kiezen, de zogeheten vloeivloeren. Deze vloeren worden het meest toegepast in de nieuwbouw en renovatie vanwege de snelheid waarmee deze vloeren aangebracht worden en de geschiktheid voor grote ruimtes. De vloer is naadloos, krimpvrij en licht van gewicht.

Klik hier voor meer informatie over Anhydrietvloeren.Siergrindvloeren

Siergrindvloeren zijn gemaakt van een basis van epoxyharsen met gekleurde grindkorrels. Hierdoor zijn er veel kleurvariaties mogelijk en kunnen er allerlei patronen aangebracht worden. Voordeel voor u als klant is dat u uw eigen patroon kan laten aanbrengen, denk hierbij bijvoorbeeld aan uw logo gelegd in de vloer van de entree van uw bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over Siergrindvloeren.Betonvloeren

Een betonvloer is over het algemeen een constructievloer oftewel een draagvloer.

Deze vloer verzorgt de afdracht van belastingen naar de fundering via omliggende dragende delen.

Klik hier voor meer informatie over Betonvloeren.Epoxyvloeren

Epoxy- of  kunstharsvloeren zijn vloeren gemaakt van kunststof, of om preciezer te zijn, op basis van epoxyharsen. Deze vloeren worden veelal toegepast in keukens, galerijen, balkons, winkels en woningen (denk hierbij aan de eerder genoemde betonlook).

Klik hier voor meer informatie over Epoxyvloeren.Industrievloeren

Een industrievloer bestaat eigenlijk niet. Het is een verzamelnaam voor diverse soorten vloeren. Deze worden afgestemd op de wensen van de gebruiker en uiteraard aan eisen die de gebruiker stelt aan de vloer.

Klik hier voor meer informatie over Industrievloeren.Monolietvloeren

Monolietvloeren zijn glad afgewerkte betonvloeren die door middel van een vlindermachine glad gemaakt worden. De vloeren zijn na oplevering meteen bedrijfsklaar. Ze worden onder andere toegepast in de industrie, bij garagebedrijven, op bruggen enzovoorts.

Klik hier voor meer informatie over Monolietvloeren.Tot slot..

Zoals u ziet, zijn er heel veel mogelijkheden en is er voor elke gewenste vloer een oplossing. Omdat wij honderd jaar ervaring in huis hebben, met de nieuwste technieken werken en dagelijks de meest uiteenlopende soorten vloeren maken, raden wij u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Juist de niet alledaagse vloerconstructies zien wij als een uitdaging!