Beton look vloeren

Betonlookvloeren, zijn zoals de naam het al zegt, vloeren met de uitstraling van beton. Deze vloeren zijn vooral geschikt in industriële ontwerpen of bedrijven die gevestigd zijn in authentieke panden. Op deze vloer zijn vele variaties mogelijk, in café Escape in Amsterdam ligt zo’n vloer. In dat geval past de vloer bij de hele sobere entourage.


Een betonlookvloer kan rechtstreeks worden aangebracht over een zand/cement-vloer, waarna deze wordt afgepleisterd. Dit is een zogeheten pleistervloer die wordt toegepast in bijvoorbeeld een garage.


Daarnaast is er ook de Betonlook-egalinevloer. Dit is een harde egaline met een uiterlijk als beton. Deze vloer wordt veelal toegepast in de lichte industrie.


Verder is er de Epoxy-gietvloer. Deze vloer is geheel van kunststof, maar dan met een beton-look. De vloer is te maken in verschillende kleurstellingen. Het grote verschil met bovenstaande vloeren is dat deze vloer glad is. Hierdoor is de vloer het meest geschikt voor toepassing in woningen vanwege de gladheid en vloeistofdichtheid.

 Terug 
Alle_soorten_vloeren_op_een_rijtje.htmlshapeimage_2_link_0