Industrievloeren

Een industrievloer bestaat eigenlijk niet. Het is een verzamelnaam voor diverse soorten vloeren. Deze worden afgestemd op de wensen van de gebruiker en uiteraard aan de eisen die de gebruiker stelt aan de vloer.


Er zijn vele soorten mogelijk: gebruikt worden onder andere de monoliet betonvloeren en bijvoorbeeld de vloeistofdichte en tevens zuurbestendige vloeren. In de vleesverwerkende sector zal men bijvoorbeeld kiezen voor een vloer die goed en makkelijk te reinigen en te ontsmetten is.


In de levensmiddelen-industrie wordt veel gebruik gemaakt van kunststof vloeren. In de zware industrie zijn dit meestal de betonvloeren die ruw of monoliet afgewerkt worden. Voor de lichte industrie kunnen dit ook dekvloeren van zand/cement zijn voorzien van een slijtlaag (carburundum).


In de voedingsindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van vloeistofdichte vloeren en zuurbestendige vloeren. Deze vloeren zijn van een speciale samenstelling waardoor zij bestand zijn tegen de invloeden van zuren en bijvoorbeeld suikers. Ook in de overige industrie worden dit soort vloeren gebruikt om onder andere bestand

te zijn tegen chemicaliën.

Vraag ons naar de juiste vloer voor uw bedrijf!

 Terug 
Alle_soorten_vloeren_op_een_rijtje.htmlshapeimage_3_link_0